Restaurant

Restaurant

ANTHIMOS

perfecţiunea luxului şi inspiraţia naturii

Restaurant

ANTHIMOS

Restaurantul Anthimos**** vă invită să vă bucuraţi de experienţe culinare unice printr-o varietate largă de specialităţi din bucătăria românească.

Restaurantul Anthimos, prin stil, clasă şi rafinament este locul ideal pentru petrecerea unor clipe deosebite alături de familie şi prieteni

restaurant baile felix anthimos organizare nunti botezuri

restaurant organizare nunta baile felix anthimos

 

.

.

servicii restaurant anthimos baile felix

Evenimente

ANTHIMOS

Restaurantul Anthimos****, cu o capacitate de 140 persoane vă invită să vă bucurați de experiențe culinare unice printr-o varietate de specialități. La cerere, restaurantul poate fi rezervat pentru diferite evenimente, petreceri private, nunți, botezuri, întâlniri, banchete etc.

Oricât de pretenţios ar fi evenimentul pe care-l aveţi în plan, Restaurantul Anthimos va garanteaza reuşita: o echipă de bucatari premiata la concursuri nationale si internationale, un amplasament intr-un cadru natural, la marginea padurii Felix si nu in ultimul rand o locatie cu o arhitectura si un design exclusivist.

Specialiştii nostri vor fi alături de dvs. cu profesionalism şi răbdare pe drumul pe ce-l veţi parcurge spre nunta de vis. Clienţii Restaurantului Anthimos pot alege din cele peste 20 de meniuri de nuntă și botez, în funcţie de preferinţele culinare şi bugetul alocat evenimentului.

 

Privacy Policy Settings